We maken op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden.

Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het gebruik van onze cookies.

verberg deze melding

Coronavirus

De samenwerkende partners van het Scheidingspunt Zoetermeer bieden met elkaar verschillende vormen van ondersteuning aan. Samen kijken we naar de behoefte die jij en/of jouw gezin heeft tijdens het scheidingsproces. Klik hier voor meer informatie over welke ondersteuningsmogelijkheden de kernteampartners jou en/of jouw gezin kunnen bieden.

Door het coronavirus is het leven van iedereen, dus ook van jou, flink veranderd. De veranderde thuissituatie en de opgelegde maatregelen als gevolg van het coronavirus kunnen ervoor zorgen dat je relatie met je (ex)partner onder druk komt te staan. Ook kan het zijn dat jij als ouder en je kind(eren) daardoor hoogoplopende spanningen ervaren. Of dat je als ex-partners onderling nu meer moeilijkheden dan anders ervaart zoals bijvoorbeeld rondom bestaande omgangsregelingen die eerder getroffen zijn over de verzorging van jullie kind(eren).

Onderstaande informatie is er voor jullie als ouders en (ex)partners om te proberen (hoogoplopende) spanningen in jullie relatie en/of gezin zoveel mogelijk te voorkomen. En om jullie als (ex)partners handvatten te geven hoe jullie als ouders, ondanks of juist tijdens deze coronacrisis, de omgangsregeling met jullie kind(eren) door kunnen laten gaan. Het blijft ook in deze tijd belangrijk om als ouders met elkaar te communiceren en eventuele zorgen te delen vanuit het belang van het kind.