We maken op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden.

Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het gebruik van onze cookies.

verberg deze melding

Wat: Online buddyproject en ondersteuning.

Voor wie: Kinderen 10 – 23 jaar waarvan ouders gaan scheiden of gescheiden zijn.

Wanneer: Gehele jaar, naar behoefte. 

Waarom Villa Pinedo: 
Villa Pinedo is dé plek voor kinderen van gescheiden ouders, waar zij advies, informatie, hulp en antwoord op al hun vragen kunnen krijgen. Kinderen kunnen middels het online buddyproject, vlogs en blogs en het forum ervaringen delen en elkaar adviseren en steunen. Voor ouders geeft dit een goed beeld hoe kinderen de scheiding van hun ouders ervaren en beleven.
Villa Pinedo bestaat uit meer dan 250 jongeren die zich inzetten voor kinderen van gescheiden ouders. Zij zijn Buddy, beantwoorden vragen op het forum en maken vlogs. Allemaal met 1 reden; om kinderen te steunen in de moeilijke tijd rondom de scheiding van hun ouders. Alle jongeren hebben zelf ook gescheiden ouders, dus ze weten waar kinderen doorheen gaan.
Via de speciale Buddy App kan een kind tussen de 10 en 23 jaar aan een Buddy worden gekoppeld. Een Buddy is een getrainde vrijwilliger, eveneens een kind van gescheiden ouders, die als geen ander weet hoe een kind van gescheiden ouders zich voelt en waar hij/zij mee te maken krijgt. De Buddy helpt bij het beantwoorden van lastige vragen, geeft advies en bied een luisterend oor zodat het kind zijn hart kan luchten. 

Klik hier voor meer informatie over Villa Pinedo.